Aktiviteter

SE BILLEDER AF OMGIVELSER OG VÆRELSER
Med en overnatning i Karrebæksminde / Enø, har du masser af muligheder for at være aktiv i naturskønne omgivelser!

Vandring & Cykling
Der er rigtig gode muligheder for flotte vandre- og cykelture i Karrebæksminde og omegn få lidt ideer her Friluftsguiden
Lidt forslag kunne være en vandretur langs lagunestien til Næstved og retur med kanalbåden "Friheden". 
Nord for Karrebæksminde og rundt om Næstved finder du masser af små landeveje i kuperet terræn og smuk natur til cykel- og træningsture. Prøv f.eks. kræfter med "Bjergvej" ved Menstrup!

Mountainbiking
Findes i alle kategorier, der er 5 skove rundt om Næstved. I Herlufsholmskoven, Kalbyrisskoven og Fruens Plantage findes der markerede ruter. Rute i Fruens Plantage er dog kun for erfarne mountainbikere!  

Havkajak
Karrebæksminde er et rigtig spændende sted for kajakroeren, da man både kan ro på havsiden og i fjorden, hvor man bl.a. kan ro en flot tur rundt om Gavnø. Længere ture kan laves langs Enø, Dybsø og Svinø.

I området mellem Avnø og Knudshoved holder en sælkoloni til, de bevæger sig helt op til Karrebæksminde, så der er gode muligheder for at opleve sæler fra kajakken. Det er IKKE tilladt at nærme sig sælernes hvilested, som ligger ved Avnø (fladt vand med mange store sten), venligst respekter dette!. 

Marineevent
Udlejning af "Jack-Pot" joller, havkajakker, cykler, og flydende sauna. Polterabend, familiehygge og firmaarrangementer på Rotteøen. Se mere her http://marineevent.dk/

Dykning
Næstved Sportsdykkerklub

Golf
Bare 5 km fra Karrebæksminde ligger Næstved Golf med flot udsigt over fjorden. I naturskønt område finder du Sydsjællands Golfklub Mogenstrup (19 km)

Minigolf
Findes i byen ved stejlepladsen. Plus ny stor bane på Enø Kystvej 55 (Karrebæksminde Minigolf ved Fjordhusene)

Attraktioner
I Næstved og omegn findes mange spændende muligheder så som forlystelses parken BonBon-Land, det smukke Gavnø Slot og meget mere. Her en liste fra Visit Næstved

BILLEDER